Jön a "TikTok Notes" - az új fotómegosztó app az Instagram helyére pályázik
2024. április 10. írta: Gerli

Jön a "TikTok Notes" - az új fotómegosztó app az Instagram helyére pályázik

A TikTok hatalmas felhasználói bázisára és innovatív funkcióira támaszkodva indít új appot.

Egy olyan lépéssel, amely felforgathatja a közösségi média tájképét, a TikTok bejelentette, hogy tervezi elindítani egy új fotómegosztó alkalmazás, a "TikTok Notes" appot - célzott versenytársat az Instagram számára. A közelgő alkalmazás arra hivatott, hogy kihasználja a TikTok hatalmas felhasználói bázisát és innovatív funkcióit, hogy megmérkőzzön a Meta tulajdonában lévő fotómegosztó óriással.

tiktoknotes-twitter.png

A "TikTok Notes" mobilbarát formátuma

A "TikTok Notes" várhatóan átveszi a TikTok népszerűségét megalapozó függőleges videó formátumot, ami mobilbarát megközelítést jelez a fotómegosztás terén. 

"A TikTok egyértelműen azonosította a fotómegosztást, mint a közösségi média következő határterületét, és nem fél szembeszállni a meghatározó vezetővel, az Instagrammal" - mondta Emma Watkins, a közösségi média elemző. "A TikTok hatalmas felhasználói bázisának és innovatív funkcióinak kiaknázása versenyképessé teheti a 'Notes'-t, különösen a Z generáció és a fiatalabb millenniumi felhasználók körében.

Kihívások a "TikTok Notes" számára

Természetesen a "TikTok Notes" sikere nem garantált. Néhány szakértő szkeptikus a további fotómegosztó alkalmazások szükségességével kapcsolatban, tekintettel az Instagram piaci dominanciájára. Ugyanakkor a TikTok múltja a megszokott közösségi média platformok megzavarásában arra utal, hogy a cégnek lehet néhány trükk a tarsolyában.

"A TikTok újra és újra bebizonyította, hogy nem fél kihívni a status quo-t," - mondta Alex Chen, tech újságíró. "A 'TikTok Notes'-al lényegében azt mondják: 'Ha nem tudod legyőzni őket, csatlakozz hozzájuk' - és aztán próbáld meg jobban csinálni."A "TikTok Notes" közelgő indításával a közösségi média világa feszülten figyeli, vajon az új alkalmazás valóban kihívást jelenthet-e az Instagram egyeduralmával szemben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingmania.blog.hu/api/trackback/id/tr918376387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása